Historia
Glass är till för njutning, för vardagslyx och lyxig fest, som dessert eller en strut på stranden.
Att det skall smaka riktig glass är a och o. Därför använder vi bara råvaror av högsta kvalitet. Vi väljer produkter från naturens eget skafferi: mjölk, bär, nötter, choklad och havre. Men viktigast av allt – gräddglass ska göras av äkta grädde. Sorbet ska vara fri från mjölk och fett.
Hur det hela började
Johnny och Maj-Britt har drivit upp glassmagasinet sedan sommaren 1995 till det fantastiska koncept som det är idag. De började med bara 18 smaker första sommaren, för att utöka och erbjuda över 130 olika smaker under högsäsong.
1999 började Johnny och Maj-Britt även att tillverka egen glass efter Italienskt recept. För att få ihop ett sortiment med över 130 olika smaker tillverkade de också mycket glass själva, bl.a. den mycket populära svarta salta lakritsen. Till midsommar tillverkades den lite udda smaken sillglass, samt under medeltidsveckan gotlandsdrickesorbet.
Idag drivs Glassmagasinet av Andreas Younan med fru Joelle och hennes bror Charbel.